Home » Over Huidplus

Over Huidplus

[siteorigin_widget class=”Tribe_Image_Widget”][/siteorigin_widget]

Gevestigd in 3 gezondheidscentra locatie Veghel, Sint-Oedenrode & Son en Breugel

Zowel In Het Medisch Huis te Veghel, Gezondheidscentrum Meierij te Sint- Oedenrode en Lein Medisch Centrum Son en Breugel  vindt u een compleet en professioneel zorgaanbod. Met verschillende zorgdisciplines werken we samen aan uw gezondheid. Zo kan de huidtherapeut de huisarts / collega zorgverlener vragen ‘even mee te kijken’. Bovendien is het gemakkelijk voor u! Voor al uw zorgvragen kunt u terecht in een herkenbaar gebouw.

Wij zijn goed bereikbaar per auto en openbaar vervoer. Er is ruime parkeergelegenheid (houdt wel rekening met een parkeerschijfzone).

Meer dan alleen een huidbehandeling

Naast een professionele en veilige behandeling, geven we u meer inzicht over uw huidprobleem. Zo leert u waarom een bepaalde behandeling effectief is, maar ook wat u thuis zelf kunt doen om uw huidprobleem te behandelen. Daarnaast zijn wij niet alleen deskundig op het gebied van huidtherapie, maar ook in huidverbetering en huidverzorging. Waar u ook voor komt, u kunt ervan op aan dat wij U en uw huid met de grootst mogelijke zorg behandelen en geven u bovendien adviezen waar u werkelijk iets mee kunt.

Eerste consult

In het eerste gesprek/ consult gesprek worden uw klachten, verwachtingen en wensen doorgenomen. In dit gesprek wordt met u besproken wat Huidplus voor u kan betekenen en wat het te verwachten behandeltraject is. Tijdens een intake gesprek wordt ook een schatting gemaakt van eventuele kosten. Het eerste gesprek is kosteloos en vrijblijvend.

Kwaliteit

Kwaliteit staat hoog in het vaandel bij Huidplus. Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH). De NVH stelt kwaliteitseisen aan de beroepsgroep. Hieronder vallen onder andere het volgen van nascholingen en inschrijving in het kwaliteitsregister.

[siteorigin_widget class=”WP_Widget_Media_Image”][/siteorigin_widget]

Heb jij last van rode bultjes na de zon? Misschien heb je last van een zonneallergie?

We gaan weer de eerste zomerse dagen tegemoet, heerlijk, die eerste zonnestralen op je huid! Maar als je na een paar dagen …

voeding en de (acne) huid

Bekend is dat diverse factoren acne kunnen verergeren zoals hormonale processen, erfelijke eigenschappen, een verlaagd immuunsysteem …

Alles wat je moet weten over de eczeem gevoelige huid

Wat is eczeem? Eczeem is een ontsteking van de huid die door factoren binnen of buiten het lichaam kunnen worden getriggerd. …